Thuis

Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Miniatuur Model bomen voor verkoop
Van goede kwaliteit Miniatuur Model bomen voor verkoop
Betrouwbare partner

—— Sappige

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd.
LMMODEL LMMODEL LMMODEL LMMODEL 2ND VERDIEPING MATERIEEL TOON ZAAL 3RD VERDIEPING het Model maken - workshop 3RD VERDIEPING het Model maken - workshop 3RD VERDIEPING het Model maken - workshop 3RD VERDIEPING het Model maken - workshop 4RD VLOER - Modelmaterialenvoorraden-- pakhuis

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LMMODEL
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 100,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 70% - 80%

   De Limeigroep is een professionele onderneming voor geschraapte modellering.

Wij zijn twee fabrieken verschuldigd.

voor modelleringsmateriaal dat Limei modelambachtenfirma noemde werd gevonden op 1996 in Guangzhou. Met jaren van onze gevolgen, wij die vele nieuwe technieken ontwikkelen om modelleringsmateriaal met betere kwaliteit maar lagere bedrijfskosten te maken. Zoals, het elektrostatische glijdt bijeenkomen in het produceren van grasmatten, die lantaarn gebruiken om dynamisch water te produceren, etc.

Een andere fabriek voor architectuur modelleringsontwerp dat Guangzhou Limei ModeldieOntwerpco. noemde, Ltd op de jaar van 1999 wordt gevonden. Wij hebben een krachtig en professioneel ontwerperteam, een ervaren technisch personeel, een geavanceerde technologiemateriaal en onze eigen die fabriek van modelleringsmateriaal wordt geleverd. Met ons krachtig team konden wij alle projecten met goede kwaliteit, concurrerende prijs en geschikte levertijd ervoor zorgen.
De laatste jaren, groeien onze zaken Snel in modelleringsmateriaal en architectuur modelleringsproject. wij hebben zakenrelaties op lange termijn met honderden modelbedrijven in zowel binnenlandse als overzee markt gevestigd. Onze klanten omvatten universiteiten, legers, handcraft bedrijven, modelclubs. Bouwend instituut en bezitsbedrijf, vergen wij de „kwaliteit eerst, is het prestige opperst en scherp bij de innovatie“ als ons doel. Onze producten genieten in binnen- en buitenland van een goede reputatie onder klanten en copartners.

Wij streven één van de grootste & beste onderneming te zijn ernaar bij de modellering van markt. Wij hopen oprecht samen met een enorm aantal cliënten werken om schittering tot stand te brengen. De de Ambachtenfirma van Guangzhoulimei is een jong maar bekend model materieel productiebedrijf dat in 1996 werd opgericht. Wij zijn in de lijn van diverse modelmaterialen en model handcrafts. De laatste jaren, hebben wij zakenrelaties op lange termijn met honderden modelbedrijven in zowel binnenlandse als overzee markt gevestigd. Onze klanten omvatten universiteiten, legers, handcraft bedrijven, en modelclubs. Wij vergen de „kwaliteit eerst, is het prestige opperst en scherp bij de innovatie“ als ons doel. Onze producten genieten in binnen- en buitenland van een goede reputatie onder klanten en copartners.

Ons bedrijf heeft opmerkelijke ervaring in het dupliceren van vormen, die onze producten en goedkopere bedrijfskosten, en bovendien, maakt ons vele voordelen in de commerciële concurrentie krijgen uitstekender maakt.

Onze producten zijn in het lood van model materieel gebied zoals wij geavanceerd technisch op de productie toepassen. Wij zijn eerste één om het elektrostatische bijeenkomen te gebruiken in het produceren van grasmatten, en wij hebben uitgevonden om lantaarndia's te gebruiken om dynamisch water te produceren.

Wij geloven dat geen pijnen, geen aanwinsten. Wij houden onze techniek in het hoogste niveau, en wij werken voortdurend onze producten bij. Wij maken elke modelknutselaarsdaling van liefde in onze producten en iedereen in het modelgebied onze producten kennen.

Wij streven één van de grootste & beste model materiële bedrijven te zijn ernaar. Wij hopen oprecht samen met een enorm aantal cliënten werken om schittering tot stand te brengen.

Contactgegevens
Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. lisa zhai

Tel.: 86--13631411492

Fax: 86-20-39284709

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)